Stephan Pelger trece prin momente grele: „Ne acomodăm cu ideea că este firul natural al vieții”

 

Cunoscutul designer nu străbate cea mai bună perioadă a existenței lui. După ce și-a pierdut tatăl adoptiv, acum e îngrijorat de starea de sănătate a mamei sale, internate la o clinică de specialitate din Germania.

 

Problemele parcă se țin scai de Stephan Pelger, iar Paștele numai liniștit nu a fost pentru el. Celebrul designer și-a pierdut în urmă cu doi ani tatăl adoptiv, iar acum se confruntă cu problemele de sănătate serioase ale mamei sale. În exclusivitate la Antena Stars, el a povestit drama prin care trece. Totuși, Stephan Pelger încearcă să fie cât se poate de tare, de puternic, deși nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. Designerul a mărturisit că mama sa este și cea mai bună prietenă a lui.

 

”Draga de ea... a avut o semipareză, am aflat într-o duminică, chiar în duminica înainte de Paștele catolic. Ne acomodăm cu ideea că este firul natural al vieții”, a declarat Stephan Pelger la Antena Stars.

 

Mama lui Stephan Pelger este internată în aceste momente într-o clinică specialistă din Germania. Momentan, designerul nu are voie să își viziteze mama, deoarece ea se află în izolare.

 

Cunoscutul designer a mai povestit că mama sa i-a fost alături mereu, indiferent de situație, fiind cel mai mare sprijin pe care și l-ar fi putut dori. Designerul a declarat că s-a speriat extrem de tare atunci când a fost anunțat ce i s-a întâmplat mamei sale.

 

”Primul succes, de a intra la o facultate de elită din străinătate, pe bursă și nu pe bani, pentru că ai mei nu aveau destui bani să plătească acea școală, pentru mine a fost o reușită enormă, pentru că nimeni nu a crezut în mine în afară de părinți și de foarte puțini prieteni”, a povestit Stephan Pelger.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest