Stere Halep: "Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate!" VIDEO

 

Tatăl Simonei Halep, Stere, a făcut primele declarații în ziua nunții fiicei sale cu Toni Iuruc. Vizibil emoționat, acesta a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliștii, imediat ce fiica lui a părăsit locuința acestuia, cel mai probabil pentru a se pregăti pentru ceremonie.
 
La 10.51, Simona Halep a părăsit casa tatălui său. Cel mai probabil jucătoarea de tenis a plecat să se aranjeze pentru marele moment. Tatăl Simonei a făcut primele declarații și a avut un mesaj pentru fiica sa. „Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Această informație nu o am. Vor fi și nașii. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate. Noi suntem foarte transparenți, normali, nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns”, a declarat acesta atunci când a fost întrebat dacă este adevărat că Simona ar fi interzis invitaților să poarte la eveniment telefoane mobile.
 
Klaus Iohannis nu va participa la cununia civilă a Simonei Halep. „Nu va veni la eveniment. Nu a fost trimisă o invitație la Administrația Prezidențială. Invitații sunt așteptați. Fiecare se îmbracă așa cum poate, cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate”, a declarat tatăl Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători astăzi civil, în jurul orei 16.00. În urmă cu puțin timp, au apărut primele imagini cu tenismena, în timp ce părăsea casa tatălui ei. Cel mai probabil aceasta mergea spre locul în care se va aranja pentru marele moment. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest