Ştiai că forma nasului poate spune multe despre caracterul unei persoane? Ce ascund aceste trăsături ale feţei

 

Forma nasului nu este doar un element care dă contur feţei tale, dar poate comunica şi lucruri interesante despre personalitatea ta. Chiar dacă poate pare greu de crezut, forma nasului unei persoane îţi poate da indicii despre felul în care se comportă.

Aşadar, dacă intri în contact cu o nouă cunoştinţă, îţi poţi da seama fără să o cunoşti dacă este o persoană calmă, agresivă, sau raţională, doar analizând pentru câteva secunde forma nasului său.

Iată ce pot dezvălui aceste trăsături fizice, conform site-ului secretele.com. 

1. Nas cârn 

Acest tip de nas dezvăluie că stai de vorba cu o persoană inspirată și cu bune abilități organizatorice. Te asigur că vei avea nevoie de acea persoană pe timp de criză. Persoanele care au această formă a nasului nu intră niciodată în panică, sunt raționale și știu foarte bine să-și controleze emoțiile. 

2. Nas curbat 

Persoanele care au acest nas sunt considerate a fi mari lideri. Nașul lor dezvăluie un caracter puternic, dar nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive în luarea deciziilor și au o mare capacitate de a interacționa cu ceilalți, având reale abilități de motivare. 

3. Nas trupesc 

Acest nas care este destul de îngust la bază dezvăluie o persoană care gândește foarte repede și acționează pe măsură. Sunt persoane inteligente care reacționează rapid. Pentru că reacționează rapid, de cele mai multe ori sunt considerate a fi agresive. Acest tip de oameni sunt partenerii ideali și extrem de grijulii. 

4. Nas alungit 

Persoană cu acest tip de nas este foarte primitoare și pozitivă. În mod normal, oamenii grijulii se așteaptă să primească multă dragoste din partea prietenilor sau familiei. Le place să experimenteze și să exploreze lucruri noi și pot fi parteneri de încredere. 

5. Nas drept 

Persoană cu nasul drept, de obicei, alege propriul mod de viață și nu îi place să urmeze alte persoane. Aceste persoane nu solicita o aprobare de la alte persoane și sunt considerate a fi rebele. Nu asculta niciodată părerile altora, menținându-și propriile convingeri.

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest