Știrea lunii în showbiz: Bianca Drăgușanu este însărcinată!

 

Reporterii Spynews.ro au aruncat bomba: diva sexy și Gabi Bădălău vor deveni părinți. Când va avea loc marele eveniment.

 

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, este însărcinată cu Gabi Bădălău și va aduce pe lume al doilea său copil. Reporterii Spynews.ro au fost cei care au aflat primii despre sarcina divei. Informația s-a scurs de la petrecerea de bărlăcie a lui Florin Salam, organizată de Gabi Bădălău, din urmă cu câteva săptămâni. Atunci, Bianca a dat năvală în locația respectivă, și, printre multe alte lucruri, i-ar fi întrebat pe cei prezenți: “Vouă v-a spus că sunt gravidă?”.

 

Cum o astfel de știre – bombă trebuie verificată din mai multe surse, reporterii Spynews au făcut săpături și au aflat că Bianca Drăgușanu a fost în ultima săptămână, în două rânduri, la clinica privată din Pipera unde își are cabinetul ginecologul personal. Surse din interior au confirmat faptul că vedeta este însărcinată în două luni.

 

De altfel, la începutul lunii aprilie, Bianca a dat un prim indiciu că ar fi însărcinată. Diva a filmat momentul în care a ținut în brațe bebelușul unei cliente, aflându-se în propriul atelier. Vedeta s-a bucurat atât de tare încât l-a postat pe InstaStory. „Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul.

 

Bianca Drăgușanu are o fetiță, pe micuța Sofia, din căsătoria cu Victor Slav. La rândul său, Gabi Bădălău are doi copii, rodul poveștii de dragoste cu Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest