Știrea tristă a zilei este despre Viorel Lis! Apelul disperat al soției: „Să vă rugați pentru el!”

 

Oana Lis le-a cerut tuturor prietenilor virtuali să se roage pentru starea de sănătate a fostului primar, care a ajuns din nou pe mâna medicilor.

 

Bătrânețea și boala își spun cuvântul în cazul lui Viorel Lis, ale cărui probleme de sănătate se agravează de la o lună la alta. Drept urmare, în imposibilitatea de a-l îngriji singură, acasă, Oana Lis a luat hotărârea să-l interneze din nou pe soțul ei la unul dintre spitalele din Capitală. Asta pentru că fostul edil nu mai poate deloc să meargă singur, având nevoie de ajutor de specialitate pentru a se pune din nou pe picioare.

 

Drept urmare, Oana Lis face un apel către prietenii virtuali în care le cere acestora să se roage pentru sănătatea lui Viorel Lis, convinsă fiind că rugile se vor transforma în energii positive care-l vor ajuta pe soțul ei să-și revină. Fostul primar al Bucureștiului nu se mai poate deplasa singur și necesită îngrijiri mediale. De asemenea, el beneficiază și de sprijinul și ajutorul nelimitat al Oanei Lis.

 

‘’Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...In realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune...asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat f mult starea intr o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat.....Voiam să vă rog să vă rugați ptr el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea...aveti energie bună in suflet...si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe rețelele de socializare


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest