Străinilor le plac hainele româneşti! Madonna, J.Lo., Beyonce sau Britney se îmbracă de la noi

 
+2 click pentru
galerie

România devine tot mai cunoscută printre celebrităţile mapamondului. Dacă Jeniffer Lopez poartă creaţiile Mariei Lucia Hohan, ei bine, Beyonce, Britney Spears şi Madonna se simt formidabil în corsetele Andreei Bădală. Madonna a ales să poarte un astfel de corset la decernarea premiilor Grammy

Pe scenă, Madonna e regină! Cântă, dansează, şi arată ca o adevărată legendă a muzicii pop. La premiile Grammy, corsetul cu care a strălucit în timpul reprezentaţiei are scris clar pe etichetă: made în România.

"A fost creat special pentru Madonna, după ce am primit un brief de la echipa ei şi după ce am reuşit să fac cîteva propuneri. Nu a fost extrem de dificil pentru noi, dar presiunea a fost destul de mare, fiiind ceva custom, ceva foarte din scurt, făcut şi ceva făcut exact pe măsurile Madonnei", a spus designerul.

Ea e Andreea Bădală. Designer. Are 31 de ani si o afacere deschisă în urmă cu patru ani. E un nume mai puţin cunoscut în România, dar remarcat de staff-urile vedetelor internaţionale. Prima vedetă care a îmbrăcat o creaţie a româncei a fost cântăreaţa Beyonce. I-a urmat pe listă Britney Spears.

Andreea recunoaşte că a învăţat multe de la mentorul ei, Maria Lucia Hohan. Designer român ale cărui creaţii au furat privirile nu o dată pe covorul roşu, la evenimente importante din lumea muzicii şi a filmului, peste hotare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest