Strigător la cer! Ce au păţit cei care s-au dus să doneze sânge pentru Daniel Onoriu

 


Cei care doresc să îl ajute pe Daniel Onoriu au întâmpinat probleme. Rebecca Onoriu a oferit, în exclusivitate la Antena Stars, ultimele informații despre starea de sănătate a pilotului de raliuri.

”La prima oră m-au sunat băieții de la curse, de la Târgu Jiu. Se aflau acolo, la centrul de transfuzie și îmi cer CNP-ul lui Daniel. Acum, sigur că eu știu absolut tot de Daniel, mai puțin CNP-ul, abia îl știu pe al meu. Și mi se pare aiurea că nu pot să doneze că n-au CNP-ul sau le cer nu știu ce, că fiecare întâmpină probleme”, a povestit Rebecca Onoriu.

În aceste momente, Daniel Onoriu este în continuare intubat. Rebecca Onoriu a mai povestit, în exclusivitate la Antena Stars, că noaptea trecută a fost una cât se poate de delicată, însă se pare că celebrul pilot de raliuri a trecut cu bine peste acest moment.

”Azi-noapte a fost o noapte mai delicată. Se pare că a trecut-o cu bine, Slavă Domnului. De acum, sper, mi-e frică să mă pronunț, dar sper să fie totul înspre bine. Încă nu poți să zici, este în continuare în acea stare, dar ne bucurăm că a trecut cu bine peste perioada asta”, a mai spus Rebecca Onoriu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest