Studiu: Spune-mi ce cafea preferi ca să îţi spun cine eşti!

 

Conform unui studiu recent, "licoarea magică" pe care o bei zilnici spune foarte multe lucruri despre tine. Astfel, cercetătorii susţin că tipul de cafea pe care îl alegem ne poate reflecta personalitatea

Dacă preferi cafeaua tip cappuccino află că eşti dominant şi obsesiv, iar dacă îţi place cea cu lapte, e clar! Eşti genul de om care face orice pentru a-i mulţumi pe cei din jurul tău.

Cei care aleg cafeaua neagră sunt descrişi ca fiind direcţi. De asemenea, le plac lucrurile simple, dar sunt şi nepăsători.

În studiul publicat de Daily Mail se mai arată că persoanele care consumă cafeaua cu lapte sunt mai înclinaţi spre nevroză şi, de asemenea, sunt foarte dornici să îi mulţumească pe cei din jur. Le place să se întreacă în a-i ajuta pe ceilalţi, dar nu prea au grijă de propria persoană.

Să nu îi uităm pe cei care preferă cafeaua instant: aceştia sunt comozi şi delăsători, în timp ce oamenii care beau cafeaua cu frişcă sunt consideraţi a fi nişte copii mai mari care şi-au păstrat gusturile şi sensibilităţile specifice copiilor.

Ultima, dar nu cea din urmă: cafeaua decofeinizată. Cei care aleg acest top au tendinţa de a fi foarte atenţi la amănunte.

Tu ce cafea preferi?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest