Sucurile care țin cancerul departe! Nu mulți medici știu rețeta

 

Nu mai este un secret pentru nimeni: suntem ceea ce mâncăm sau bem! Ai grijă ce pui în farfurie sau în pahar, pentru că poate influenţa în bine sau în rău PH-ul organismnului tău!

Unele alimente cresc nivelul de aciditate din corp, în timp ce altele le alcalinizează. De exemplu, alimentele de origine animală determină nivelul de aciditate să crească, în timp ce fructele sau legumele crude au proprietăţi alcalinizante.

Pentru un echilibru al PH-ului este important să consumăm ambele tipuri de mâncare, cu măsură, să eliminăm din regimul nostru alimentar mâncărurile procesate de tip fast-food sau junk-food şi să creştem consumul de legume cu frunze verzi.

Iată două reţete de sucuri cu care, graţie proprietăţilor lor terapeutce, poţi preveni apariţia cancerului sau pot ajuta în tratarea lui, dacă există deja:

Suc de morcovi, mere şi spanac
Aceste ingrediente oferă nutrienţi preţioşi pentru corp, precum vitamina A, B si E şi minerale importante precum calciu.

Ingrediente:
- 225 g de morcovi
- 2 pahare de apă (400 ml)
- sucul de la o jumătate de lămâie
- o jumătate de măr
- frunze de spanac după gust
Mod de preparare: Le mixezi în blender până se obţine textura similară iaurtului.

 

Sucul de varză
Varza conţine proteine, hidraţi de carbon, magneziu, potasiu şi vitamina C, iar consumul de varză ţine cancerul la distanţă

Ingrediente:
- 3 sau 4 frunze de varză
- ½ litru de apă
- suc de morcovi/broccoli (optional)
Mod de preparare: Se pun în blender frunzele de varză şi apă şi se mizxează. Pentru minimalizarea gustului amar se poate adăuga suc de morcovi, dar şi broccoli.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest