Suferi de gută şi te chinuie durerile de picioare? Scapă de această problemă cu un amestec SIMPLU şi NATURAL

 

Artrita este o afecţiune supărătoare care afectează destul de multe persoane. În general, apare la cei vârstnici, însă nu este o regulă, iar atunci când se agravează, se transformă în gută. Din nefericire, această boală provoacă dureri greu de suportat, mai ales dacă nu este tratată la timp.

Guta este provocată de cristlizarea acidului uric din sânge, ce apare că urmare a deșeurilor în exces prelucrate de rinichi și revărsate în sânge. Atacurile de gută apar atunci când rinichii nu reușesc să elimine acidul uric eficient, iar deșeurile sfârșesc prin a se cristaliza în articulații, conform site-ului secretele.com.

Guta este de obicei caracterizată prin apariția unor zone roșii, dureroase și calde. Este o boală cronică, iar cei care suferă de această boală nu-și pot imagina viața fără analgezice.

Dacă te confrunţi cu această boală, trebuie să ştii că nu doar tratamentul medicamentos este o soluţie. Îţi poţi face singur acasă un amestec de ingrediente naturale care te va ajuta să te simţi mult mai bine şi să scapi de această problemă.

Ingrediente: 

- 100 de grame de cireșe

- o jumătate de ananas curățat de coajă 

- 1-2 linguri de pulbere de turmeric

- 1-2 lingurițe de ghimbir pulbere 

Mod de preparare și consum: 

Scoate sâmburii din cireșe, apoi curăță de coajă ananasul și tăie-l în bucăți mai mici. Adaugă cireșele și ananasul în storcător. În sucul rezultat, adăugă turmericul și ghimbirul, după care amestecă bine până când se omogenizează.

Pune amestecul într-o sticlă și păstreză-l la frigider. Consumă jumătate din conținut dimineața, pe stomacul gol și jumătatea cealalaltă înainte de masa de seară. 

Urmează acest „tratament” timp de 30 de zile, zi de zi. Fă o pauză de o luna, apoi reia tratamentul. Rezultatele nu vor întârzia să apară, iar durerile nu te vor mai chinui.

Atenţie! Acest tratament este 100% natural, în general nu are efecte adverse pentru organism, iar în anumite situaţii poate înlocui cu succes medicamentele din comerţ. Dacă eşti alergic la vreunul dintre ingrediente, elimină-l din amestec.

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest