Suferinţă fără margini pentru părinţii Denisei Răducu! „Pentru un părinte asta este cea mai grea lovitură pe care o primeşte de la viaţa” VIDEO

 

Moartea Denisei Răducu a întristat întreaga ţară. Cei mai afectaţi au fost, însă, membrii familiei, în special părinţii şi sora artistei. Astăzi, s-au împlinit doi ani de la moartea cântăreţei, după ce a pierdut lupta grea pe care a avut-o cu cancerul.

Denisa Răducu a trecut în nefiinţă, în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Boala a evoluat extrem de repede, iar după cinci luni, de la depistarea acesteia, cântăreaţa a pierdut lupta. În exclusivitate, pentru Antena Stars, tatăl acesteia, Emilian Răducu a vorbit, cu mare tristeţe în glas, atât despre parastas, cât şi despre momentele grele prin care a trecut.

„Am făcut sâmbătă, pe 20, de Sfântul Ilie (parastasul). Am stat de vorbă cu preotul pe care îl avem aici în comună şi aşa se procedează cu toţi morţii. Deci se face cu câteva zile înainte de a se împlini ziua în care s-a întâmplat necazul ăsta. (...) A fost foarte greu, foarte greu. Pentru un părinte asta este cea mai grea lovitură pe care o primeşte de la viaţa. Nu sunt cuvinte prin care să pot expirma ceea ce s-a întâmplat la noi în familie. (...) Sora Denisei are două gemene mici şi este mai complicat cu copiii, în avion. (...) Denisa a fost şi va rămâne în sufletul nostru, întotdeauna. Nu avem cum să dăm uitării ceea ce s-a întâmplat la noi în familie. Singurele lucruri care ne-au mai rămas de la Denisa sunt nişte fotografii. Mormântul este plin de fotografii. Astea ne mai ţin în viaţa, fotografiile...şi chipul ei. (...) Melodiile nu pot să i le mai ascult, pentru că nu pot, nu pot să i le mai ascult. Dar fotografiile sunt lucrurile pe care putem să le mai privim. (...) Ultimele cuvinte au fost...m-a rugat şi mi-a spus: „Tată, tu să te ocupi de tot!” Întotdeauna am cuvintele astea în minte. Ce viaţă să mai fie când unul din copiii tăi îţi spune asta. Ştia că tot ce făcuse până atunci şi toate cheltuielile, tot ce am încercat să facem a fost fără niciun rezultat. Singurii care au fost rău cu ea, au fost rudele din partea mamei Denisei. Rudele și neamurile, ei au fost autorii nenorocirii ăsteia. (...) N-am ce să vorbesc, domnişoară! Nu sunt oameni de vorbă, sunt mai rău decât animalele sălbatice.” a mărturisit Emilian Răducu, tatăl Denisei, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest