Suferințe enorme pentru vedete! Au pierdut persoane dragi în accidente cumplite

 

Și vedetele noastre sunt oameni, suferind la fel la fel de mult ca noi toți atunci când pierdem pe cineva drag. Ele sunt celebritățile care au suferit cumplit, după ce cei dragi au fost răpiți de lângă ei în urma unor accident cumplite. 

Liviu Vârciu l-a pierdut pe fratele său, Ionuț, într-un oribil accident rutier, în anul 2009. Moartea acestuia l-a afectat enorm pe artist, care timp de șase luni de zile, nu a fost în stare de nimic. Până și în ziua de astăzi, Liviu Vârciu izbugnește în lacrimi când își amintește de fratele său.

"Nimeni nu poate să ştie prin ce am trecut eu, decât cei care şi-au pierdut fraţii sau surorile. Îmi e dor de el foarte mult. Eu îl am în fiecare seară lângă mine. Ce mi-as putea dori in viaţa asta este ca, fratele meu, pe care eu l-am pierdut, să ştie că eu am realizat lucrurile astea, să fie lângă mine," a declarat Liviu Vârciu, în cardul emisiunii "Acces Direct", din 2012.

Claudia Pătrășcanu are un frate pentru care fiecare zi este o luptă. Acesta a fost lovit la cap atunci când era mic și, de atunci, creierul lui nu a mai putut funcționa în parametrii normali.

Pepe și-a pierdut nepotul în urma unui accident de mașină. Franco Pascu se afla în mașină împreună cu altți câțiva prieteni, însă drumul ud a făcut ca șoferul să piardă controlul mașinii. 

În anul 2015, Anca Badiu a aflat că fratele ei a fost găsit mort, în Spania, în condiții suspecte. Deși aceasta a suferit mult după incident, legătura dintre ei rămâne, fratele său continuând să-i trimită mesaje.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest