Suma astronomică pierdută de Liviu Puștiu la jocuri de noroc! Cum a scăpat de viciu: „Soția m-a adus cu picioarele pe pământ”

 

Totul a început din plictiseală, apoi a ajuns să-și piardă banii de casă la jocurile de noroc. Manelistul a povestit totul în exclusivitate la Antena Stars.

 

Liviu Puștiu s-a confruntat ani la rând cu o mare dependență, la jocurile de noroc. Chiar dacă totul a început dintr-o joacă, de plictiseală, cântărețul a ajuns să piardă sume uriașe, nutrind mereu speranța că-și va tripla câștigurile, fapt care nu s-a întâmplat însă. Artistul a ținuit evidența banilor pierduți și a ajuns la concluzia că în total a aruncat pe „roșu” ori „negru” nu mai puțin de 11 miliarde lei vechi, aproximativ un sfert de milion de euro. Erau banii cu care plănuia să-și ridice o casă pentru familia lui.

 

„Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei. Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile. După tot ce am pierdut perioada aia am zis: <<Doamne, îți mulțumesc că m-ai făcut să mă las de jocuri>>. A fost singura modalitate care m-a salvat. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam”, a dezvăluit artistul.

 

Manelistul a mărturisit că soția sa a fost cea care l-a salvat din ghearele dependenței de jocuri de noroc. A fost suficientă o frază din partea acesteia pentru a înțelege capcana în care picase, care nu-i făcea rău doar lui, ci întregii sale familii. Pentru a se liniști total și a-și pune gândurile în ordine, artistul a decis să plece împreună cu familia departe de tentațiile cazinourilor și, se pare, totul a funcționat perfect de atunci înainte.

 

„Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: <<Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi>>. Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a spus Liviu Puștiu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest