Suma fabuloasă la care se ridică bijuteriile furate de hoți din casa lui Dan Nicorescu! Afaceristul a fost legat și agresat!

 

Casa milionarului Dan Nicorescu a fost prădată de doi hoți, care au exercitat violențe asupra afaceristului pentru a putea intra în posesia bunurilor de valoare din locuința acestuia. Bijuteriile luate se ridică la o sumă fabuloasă de sute de mii de euro!

În cursul zilei de 20 octombrie, mai multe echipaje de poliție, criminalistică și salvare au ajuns la casa milionarului Dan Nicorescu. Potrivit informațiilor oferite de autorități, afaceristul a fost legat și bătut de doi indivizi necunoscuți, care au intrat în locuința sa, pentru a fura mai multe bunuri de valoare ale acestuia.

”Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Suma fabuloasă la care se ridică paguba

După ce a fost lovit și sechestrat în propria casă, Dan Nicorescu a rămas fără mari sume de bani, dar și fără o mulțime de bijuterii în valoare de 500.000 de mii de euro!

Pentru că încă nu au fost identificații hoții care au pătruns în casa milionarului, cercetările continuă. Celebrul afacerist nu a vrut să facă nicio declarație în acest sens.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest