Suma impresionantă pe care Ana Morodan o câștigă într-o singură lună: „Ajung să încasez și...”

 

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online. „Contesa Digitală” a dezvăluit câți bani câștigă pe lună și cum a reușit sa fie o femeie de succes în această lume.

Ana Morodan, precum multe alte vedete de pe social media, a reușit să își facă o carieră exclusiv din imaginea sa. O antreprenoare de succes, cu unul dintre cele mai citite blog-uri de fashion, a devenit rapid o persoană cunoscută în lumea digitală românească.

Câți bani câștigă într-o singură lună Ana Morodan

Ana Morodan a dezvăluit că poate încasa, într-o singură lună și 17.000 de euro, din endorsing de mărci în online. „Contesa Digitală” a mărturisit că pentru a ajunge la o asemenea performanță, este nevoie de foarte multă muncă.

„Eu ajung să încasez și 17.000 de euro pe lună! Mi-am propus să fiu un om care sa facă bani, nu „niște” bani. Eu creez un anumit tip de conținut și muncesc mult pentru asta. (...) Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că “influencereala” este un freelancing. Mi-am propus să ajung un om de business care câștigă câteva zeci de mii de euro pe lună, un capital care să îmi asigure o construcție pe termen mediu, investiții, angajați și care să creeze plus-valoare adevărată.” a spus Ana Morodan pentru revistabiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest