Suma uriaşă plătită de Gabi Bădălău pentru petrecerea aniversară a Biancăi Drăgușanu. Cât a fost nota de plată

 

Gabi Bădălău a scos din buzunare o avere pentru petrecerea aniversară a Biancăi Drăgușanu. Afaceristul n-a ratat ocazia de a-şi demonstra sentimentele, iar ziua de naștere a Biancăi Drăguşanu a fost ocazia perfectă să demonstreze că nu se uită la bani când vine vorba de ea!

Gabi Bădălău a fost cel care a organizat petrecerea și a achitat consumația tuturor, la petrecerea aniversară a Biancăi Drăgușanu fiind invitate peste 80 de persoane! Ba, mai mult, afaceristul nu s-a oprit aici, ci i-a făcut și un cadou prețios partenerei sale, scrie SpyNews. Astfel, Gabi Bădălău i-a dăruit Biancăi Drăguşanu o brățară cu diamante și nu a lăsat-o să se îngrijoreze deloc pentru partea financiară, achitând consumația în valoare de peste 10.000 de euro a tuturor celor 80 de invitați!

Cu toate că s-au certat încă din luna decembrie, Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu și-au reluat relația de iubire la scurt timp după ce vedeta s-a întors din Dubai. Afaceristul a organizat petrecerea blondinei la petrecerea aniversară a celor 40 de ani și a nu a ezitat să-i facă acesteia zeci de dedicații muzicale. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau au făcut show la miezul nopții şi s-au rupt în figuri pe manele, totul spre deliciul invitaților!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest