Super imagini din vacanța Monicăi Orlanda! În ce destinații de lux se răsfață frumoasa blondă VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Monica Orlanda este una dintre cele mai senzuale şi sexy femei din România. După ce a devenit mămică de băieţel, iubita lui Alin Cocoş arată mai bine ca niciodată. Iar drept dovadă stau chiar imaginile din vacanţa de vis de care se bucură.

Monica Orlanda în costum de baie este ca o bombă cu ceas! Frumoasa blondină arată demenţial, iar pozele pe care le postează în mediul virtual ar înnebuni orice bărbat. Iubita lui Alin Cocoş se află în Monte Carlo, alături de partenerul său, unde se răsfaţă ba la piscină, ba la restaurante de lux.

Chiar dacă se află într-o locaţie exclusivistă, acolo unde se poate delecta cu fel şi fel de preparate, Monica Orlanda a ales să se alimenteze sănătos pentru a-şi păstra silueta perfectă. Mai ales că după cea de-a doua sarcina a acumulat 18 kilograme, frumoasa vlondină şi-a pus ambiţia şi a reuşit să le topească pe toate: "În primul rând, am renunţat la tot ce înseamnă dulce, băuturi acidulate, făinoase, lactate. Nu mănânc mâncare procesată, am foarte mare grijă la fiecare aliment pe care îl consum. În perioada sarcinii, am avut foarte mare poftă să mănânc mâncare tradiţional românească, asta a fost marea mea poftă. Am născut natural, iar asta m-a ajutat foarte mult, căci la doar cinci săptămâni de la naştere am reuşit să revin în sala de sport şi să mă apuc uşor, uşor de antrenament. Bine, am avut noroc, eu am făcut mişcare până în ultima zi când am născut. M-a ajutat yoga foarte mult", explica Monica Orlanda, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Star Matinal. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest