SUPER! Tango pentru primăvară! Au dansat în stația de METROU!

 

Zeci de bucureşteni au întâmpinat primăvara în paşi de dans. Mai precis pe ritmuri de tango. Aseară, 1 martie a fost sărbătorit într-un mod inedit. Câţiva iubitori ai dansului latino au organizat, pentru al 4-lea an consecutiv, un flash-mob, dansat chiar în staţia de metrou. Când orologiul a bătut ora 18.00, participanţii au făcut încălzirea şi s-au lăsat purtaţi de sunetul muzicii.


În haine de stradă, fără pantofi de dans, cu parteneri sau nu, zeci de oameni s-au întâlnit în staţia de metrou Unirii pentru a întâmpina primăvara dansând.


Sub sloganul Instaurăm primăvara, dansatorii, profesionişti sau de ocazie, s-au mişcat în paşi de tango în scop caritabil.


Organizatorii i-au invitat pe doritori să danseze cu partenerii, singuri, cu trecătorii sau cu stâlpii. Din experienţa anilor anteriori, evenimentul s-a dovedit a fi apreciat de călători. Chiar dacă nu toţi s-au prins în dans, toată lumea s-a oprit să privească şi să aplaude.


După ce muzica s-a oprit, dansatorii şi-au luat bagajele şi au plecat. Deşi au vrut ca de Mărţişor să aducă un trop de primăvară în subteran, anotimpul renaşterii se cam lasă aşteptat şi la suprafaţă . Primăvara se cam lasă aşteptată, dar aseară, măcar în suflete a venit mai repede.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest