Surorile Cheeky, datorie de 55.000 de euro, la un hotel! Cum au rezolvat situaţia: „A trebuit sa muncim doi ani”

 

Surorile Cheeky au trecut prin momente grele! Extrem de cunoscute în anii 2000, Monica şi Gabriela au vorbit despre perioada de glorie, cât şi despre problemele care le-au umbrit carierele în indrustria muzicală.

Surorile „Cheeky Girls” au oferit un interviu pentru „The Guardian” şi au amintit de multele greutăţi prin care au trecut, atunci când viaţa lor profesională era în plină ascensiune. Cele două surori au fost împovărate cu datorii de peste 55. 000 de euro, atunci când firma care le impresaria a dat faliment.

„Ne datora peste 1 milion de euro. A trebuit, însă, să muncim doi ani doar pentru a plăti datoriile cu care ne-au lăsat. De exemplu, am fost cazate opt luni într-un hotel din Londra, iar facturile nu au fost plătite. Reprezentanţii hotelului au venit la noi, cerând 55.000 de euro”, a povestit Gabriela.

Mărturisiri cutremurătoare despre anorexie

„Anul în care a apărut piesa noastră «Cheeky Song» a fost unul extrem de agitat. Am câştigat un premiu la National Music Awards şi am plecat în Filipine, Thailanda, Japonia şi Malaezia. Dar casa de discuri a preluat controlul asupra vieţilor noastre. Nu mai aveam timp pentru nimic altceva şi nu aveam prieteni. Eram singure, chiar dacă eram acolo, pe scenă, şi cântam chiar şi pentru 100.000 de oameni. Am pierdut controlul, aşa că am început să fim obsedate de ceea ce mâncam şi de mersul la sală. Am devenit anorexice“, a spus Gabriela.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest