Surorile Crudu, gest impresionant pentru tatăl lor! Cum l-au răsplătit pentru cel care s-a chinut sa le crească singur VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Daniela Crudu şi Ani Crudu au fost crescute doar de tată, după ce mama lor a plecat în Italia. Cea care le-a dat viaţă s-a stabilit în străinătate, odată ce a găsit un loc de muncă stabil, iar pe umerii tatălui celor două a rămas o responsabilitate imensă.

Tatăl celor două „Cruduţe” le-a crescut pe fiicele sale aşa cum a ştiut mai bine. S-a chinuit să le ofere o viaţă decentă, iar pentru că ştiu toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ele, Daniela Crudu şi sora ei, Ani, acum îl răsfaţă ca pe un rege.

Cruduţele îl iau peste tot cu ele în emisiuni, iar recent, bărbatul s-a bucurat de o vacanţă pe litoralul românesc, plătită integral de cele pe care le-a crescut cu trudă şi dragoste. De sejurul de vis s-a bucurat şi căţelul acestuia, pe care l-a luat alături de el.

”Tatăl Cruduţelor a fost tratat ca un boier, în staţiunea Mamaia. L-au dus la un restaurant cu specific pescăresc, dar şi în portul din Constanţa. Nea Nelu a făcut plajă, şi-a plimbat căţeluşul şi s-a bălăcit în mare. I-a plăcut foarte mult. Felicitări copiilor care nu-şi uită părinţii!”, au spus surse din apropierea vedetelor, potrivit click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest