Surorile Luciu şi-au sărbătorit mama într-un mod special!

 

O vorbă din popor spune că "aşchia nu sare departe de trunchi"! Iar când vine vorba de surorile Luciu, zicala parcă are şi mai multă trecere. Ieri, cele două surori şi-au serbat mama. Cele trei seamănă izbitor

Sunt frumoase şi pline de energie! Iar cea care le-a dat viaţă nu se dezice nici ea de la aceste atribute. Iuliana şi Nicoleta Luciu şi-au sărbătorit mama cu mare fast. Ambele vedete au postat pe facebook o poză cu mama lor, alături de un mesaj mai mult decât emoţionant.

"La mulţi ani, mama!!! Îţi dorim multă sănătate şi să fii alături de noi mulţi ani de acum înainte!!! Te iubim mult." Din fotografie, se vede clar că Iuliana şi Nicoleta au moştenit frumuseţea mamei lor.

Îmbrăcate în ţinute elegante, care să le pună siluetele în valoare, cele două surori par mai mult decât mândre de cea care le-a adus pe lume. Aceasta a primit un buchet imens de trandafiri de la fiicele ei. Ei, da, cu aşa fete iubitoare, înţelegem şi noi de ce doamna Luciu radiază de fericire și are un chip atât de întinerit!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest