Surorile Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota se simt terorizate: ”Suntem într-un real pericol!”

 

Cele două cântărețe spun că sunt hărțuite în permanență de un admirator secret, care nu încetează cu apelurile și mesajele.

 

Un admirator a dus pasiunea pentru Marcela Fota dincolo de limite. Dar cea terorizată este Mariana Ionescu Căpitănescu, care a mărturisit că primește apeluri în continu de la fanul surorii ei. Drept urmare, solista a ajuns la capătul răbdării din cauza insistențelor de care a dat dovadă fanul Marcelei Fota, astfel încât a ajuns să-și țină mobilul pe mod avion.  

 

Mariana Ionescu Căpitănescu a divulgat situația prin care trece, din cauza fanului respectiv care ar fi dezvoltat o obsesie pentru sora ei. Bărbatul o sună și pe ea, și pe Marcela Fota, de sute de ori pe zi, iar artistele au ajuns să nu mai poată să-și folosească telefoanele pentru a vorbi cu familia sau cu cei care le contactează pentru evenimente. „Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol.”, a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu, într-o emisiune TV.

 

Terorizată de instențele bărbatului, Mariana Ionescu Căpitănescu a considerat oportun să apeleze la autorități. Însă polițiștii cu care au vorbit le-au cerut artistelor să strângă mai multe probe, apoi să le ceară ajutorul. „Marcela este stresată. Poliția a zis că trebuie să le punem la dispoziție mai multe probe. (...) El a zis că nu e problemă, că el deja are dosar, iar dorința lui e să vorbească cu Marcela”, a mai spus artista.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest