Surpriza pe care o are în plan Cornel Păsat pentru soția lui, Bianca: „Poate o răpesc de Valentine's day”

 

Cunoscutul dansator și-a făcut toate planurile pentru anul care abia a început și are de gând să-i ofere partenerei lui o experiență unică.

 

Cornel Păsat și Bianca formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Se iubesc ca-n prima zi, iar de când băiețelul Dryas a apărut în viața lor se simt o familie împlinită. Acum, pentru frumosul cuplu nu mai există planuri în doi, ci doar în familie. Așa că părinții au hotărât să-i ofere celui mic o excursie inedită, pe care să nu o uite niciodată. Bianca a fost cea care a făcut tot planul, după ce a studiat timp îndelungat o grămada de recenzii. Așa s-au decis cei doi să organizeze o excursie cu rulota. Și nu una scurtă, ci una care să dureze o lună de zile.  

 

„Ne dorim să facem o excursie cu rulota, de o lună de zile. În primul rând, îmi doresc asta pentru Dryas pentru că am înțeles că pentru copii este o experiență frumoasă. La noi nu există opțiunea doar noi doi. Dacă nu ne iese de o lună, măcar de două săptămâni. Sunt foarte organizată, recenzii, drum”, a dezvăluit Bianca, soția lui Cornel Păsat.

 

Chiar dacă au citit zeci, poate chiar sute de recenzii, cei doi nu au stabilit cu precizie destinația și nici momentul în care vor pleca. Până atunci, ca un preambul, Cornel Păsat vrea să-I facă o surpriză soției sale și să o ducă într-o destinație din străinătate de Valentine s Day. Și aici, opțiunile luate în calcul de dansator sunt nenumărate.

 

„Mă bate la cap cu excursia asta de vreun an. Era programată pentru o lună de zile. Acum negociez cu ea poate reușesc să o răpesc de Valentine's day, dacă nu avem spectacole. Poate reușesc să-i fac o surprinză. Cea cu rulota este deja în plan. Sunt pe listă mai multe destinații: Egipt, Londra, poate Asia. Vrea să meargă în Valea Regilor, în Iordania”, a spus Cornel Păsat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest