Surpriză! Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au căsătorit?

 
+2 click pentru
galerie

Un nou cuplu din peisajul monden a făcut pasul cel mare? De data aceasta Tavi Clonda şi iubita sa, Gabriela Cristea ne-au luat prin surprindere şi ne-au pus pe gânduri.

Tavi Clonda şi Gabriela s-au căsătorit deja? Iar această întrebare a stat pe buzele multora după ce au văzut anunţul făcut de cei doi îndrăgostiţi pe o reţea de socioalizare. Nu numai că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din peisajul monden, dar au vorbit de nenumărate ori despre momentul în care vor ajunge în faţa altarului.

Artistul şi iubita sa împreună cu mai mulţi prieteni au mers la Palatul Mogoşoaia, locul în care pare că cei doi se vor căsători. Au profitat de timpul lor liber, de vremea frumoasă, iar pe faţa lor se citea doar bucurie. Unul mai îndrăgostit decât celălalt!
 
"îi place să facă cadouri foarte multe ce crede că mi se potrivește nu lucruri materiale o petrecere ceva de mâncare un deșert de ziua mea mi-a adus un câine lup. E naturală, cum îmi place mie. E normal să îi placă și mamei s-a întâmplat lucrul asta," a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest