Surpriză totală! Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan în juriul de la Te cunosc de Undeva! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Jurata de la Te cunosc de Undeva! a plecat peste ocean, acolo unde participă la show-ul America Express.

Sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, va fi marea finală a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!, care vine cu o groază de surprize. După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, pentru marea finală cântăreața va fi înlocuită de un jurat cu totul special.

 

„Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon. Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție. A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva! a fost un sezon cu adevărat memorabil“ a declarat Andreea Bălan.

 

Locul de masa juriului nu va rămâne însă liber, Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza marea finală a sezonului 17, al celui mai de succes transforming show, Te cunosc de undeva!. “Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă” a declarat Mihai Petre.

 

Cum se vor descurca cuplurile în marea finală și cine va câștiga sezonul 17 din Te cunosc de undeva! telespectatorii vor putea afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest