Sylvia, despre casnicia cu Andrei de la "Alb-Negru": “Divorțul ne-a facut bine amândurora! Nu regret relația, ci actul de căsătorie!”

 

După ce fostul soț, Andrei Ștefănescu, a aruncat paie pe foc și a redeschis subiectul divorțului de Sylvia la trei ani de când acesta s-a pronunțat, cântăreața a ţinut să lămurească cu exactitate cum stau lucrurile printr-un post pe blogul personal.

Invitat într-o emisiune de televiziune, Andrei din trupa "Alb Negru" i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru faptul că el și Sylvia nu au avut un copil. În realitate, nici nu a existat un plan concret în acest sens.

“Despre posibilitatea ca noi să facem un copil vreau să se știe clar că nu am discutat asta într-un mod foarte serios. Am încercat vreme de câteva luni când eram mai mici, la începutul relației (prin 2006, 2007), apoi eu am început proiectul cu DJ Rynno și nici nu am mai deschis acest subiect. Și mie îmi pare bine că nu am avut un copil, pentru că Dumnezeu ne-a dat șansa să o luăm de la capăt și să-l facem cu cine trebuie. Astfel, nu văd sensul unor discutii ipotetice despre un copil, atâta vreme cât el nu a fost în plan”, a scris Sylvia pe blogul personal.

Dacă fostul soț a declarat răspicat că regretă căsnicia și că nu mai vrea să audă de Sylvia, aceasta consideră că divorțul a fost un pas înainte pentru ambele părți.

“Este incredibil și de prost gust faptul că, după trei ani de zile, se mai dezbate într-un mod atât de “lacrimogen” acest episod. Ca în orice poveste fiecare are varianta lui și adevărul este întotdeauna la mijloc. Important este că amândoi suntem mai fericiți și mai împliniți acum decât în momentul în care eram împreună. Divorțul ne-a facut bine amândurora. Eu nu regret relația, ci actul de căsătorie care m-a costat mulți bani, câștigați din munca mea”, a mai scris Sylvia.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest