Tal și Gyorfi, departe de fetiță! Află motivul

 

George Tal şi Daniela Gyorfi au fost departe de fetiţa lor în cea mai importantă zi din viaţa ei. Maria a împlinit trei ani în weekend şi şi-a petrecut aniversarea doar în compania bonei şi a surorii vitregi, Francisca.

Dacă anul trecut au făcut o petrecere mare de ziua fetiței lor, acum Daniela Gyorfi și George Tal au lipsit de acasă. Absența artistei se poate justifica prin turneul de două luni în America și Canada, dar rămâne în discuție lipsa tăticului. 

"Maria este vărsătoare ca mine. Duminică a împlinit trei ani. Din păcate, eu o voi serba luni, cu o zi întârziere. Sâmbătă a trebuit să plec în Portugalia cu Liviu Guță, care a avut concert la Lisabona. M-am întors acasă duminică seara. Îi voi pregăti multe surprize Mariei, ea așa le numește, pentru că nu știe de cadouri", s-a justificat George Tal.

Francisca venită special din Germania pentru ziua tatălui ei a sărbătorit-o pe micuța Maria împreună cu bona fetiței. Cele doua au încercat să suplinească lipsa Danielei și a lui George din viața micuței.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest