Talentul din adolescență al Ioanei Ginghină: „Făceam cele mai frumoas declarații de dragoste la despărțire!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, actrița a povestit despre relațiile din trecut, dar a dezvăluit și cea mai mare dorință pe care o are acum, alături de Cristi Pitulice.

 

Ioana Ginghină a povestit la Antena Stars despre un har pe care-l avea încă din adolescență, acela de a-I face pe băieți să nu sufere prea tare atunci când le dădea papucii. Ea a spus că era melodramatică și a înțeles, încă de pe atunci, când juca teatru în momentul în care se despărțea de iubiți, că are mari șanse să devină actriță, carieră pe care, de altfel, a îmbrățișat-o cu succes.

 

''Îmi plăcea să fac despărțiri foarte frumoase, adică eram foarte dramatică și făceam niște despărțiri. Le spuneam cât de minunați sunt, că cineva îi merită, însă nu eu. Era copiată o scenă dintr-un film, că de atunci mă credeam actriță, eu făceam cele mai frumoas declarații de dragoste la despărțire. În general, fac cadouri utile la bărbați. Îi întreb ce au nevoie'a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

 

Vedeta este conștientă că viața e prea scurtă și imprevizibilă pentru a nu fi trăită la maximum: ''Am învățat o lecție de la viața asta și nu mai pot să mă încadrez la un tânăr fără experiență, chiar trebuie să-ți faci luna iubirii în fiecare lună, măcar pe săptămână, pentru că viața trece pe lângă tine și e frumos să te bucuri de lucruri frumoase și noi în general avem avem nevoie de iubire. Noi ca suflete avem nevoie de comunicare, iubire și cineva să ne spună cât de minunați suntem''.

 

Pe plan sentimental, Ioanei Ginghină îi merge bine. A fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, Cristi Pitulice, în primăvara trecută, însă nu e mare zor cu nunta. Și asta chiar dacă Ioana Ginghină își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Actrița a declarat că este pregătită de foarte mult timp pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil.

 

''Eu să știi că întreb omul: ''Vrei copil? Că nu rămân așa gravidă...''. Da, îmi mai doresc un copil. Eu aveam undă verde dintotdeauna! În fiecare an îmi fac analizele necesare unei femei pe care ar trebui să și le facă în fiecare an. Am constatat și anul acesta că am fost foarte bine la analize și în continuare am aflat că suntem ok”, a spus actrița la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest