Talia subțire cu bicarbonat se ține! Vica Blochina își dezvăluie secretul !

 
+2 click pentru
galerie

Diete, sport, înfometări, prin câte chinuri pot trece femeile atunci când vor neapărat un kilogram în minus! Totuşi, o vedetă a găsit reţeta succesului fără să respecte ceva din lista de mai sus!

Talia subţire cu bicarbonat se ţine! Iar reţeta pare simplă: dimineaţă, la prânz şi seara bicarbonat dizolvat în apă fiartă! Vica Blochina pare să ştie asta cel mai bine. La 39 de ani, fosta balerină arată senzaţional, fapt care a atras curiozitatea fanilor săi virtuali. Şi altruistă din fire, Vica a împărtăşit "micul ei secret" şi celor de saiturile de socializare:


"Dragilor, mi-aţi scris să vă dau detalii despre cum puteţi să slăbiţi consumând bicarbonat! Este foarte simplu: dimineaţa, pe stomacul gol, beţi o cană de apă caldă în care dizolvaţi jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Timp de o oră nu mai mâncaţi nimic.
Seara, după cină, repetaţi procedeul de dimineaţă."

O dietă mai specială am putea spune, dar care, cel puţin în cazul Vicăi dă randament. Totuşi slăbitul nu este atât de simplu: procedeul continuă, iar cantităţile se măresc.

"După primele 3 zile, măriţi cantitatea de bicarbonat, de la o jumătate de linguriţă, la una intreagă. Bicarbonatul ajută la eliminarea toxinelor din organism."

Aţi auzit doamnelor! Vreţi să fiţi trase prin inel? Răspunsul e unul singur: bicarbonatul!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest