Tania Budi, dezvăluiri neașteptate la Antena Stars: „Mă simt ca o adolescentă!”

 

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, spune că a descoperit scopul vieții, pe care și-o trăiește din plin ca și cum ar fi o adolescentă.

 

Tania Budi, 54 de ani, continuă să întoarcă toate privirile oriunde s-ar afla. Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, actrița a vorbit despre viața pe care o trăiește din plin. Ea a mărturisit că se simte la doua tinerețe, mai ales că viața ei a luat o turnură pozitivă în ultima perioadă.

 

„Mă simt ca o adolescentă. Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta. Eu sunt ok și cred că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Când o prietenă a vedetei i-a spus în glumă: „Zi, Tania, că ai rămas însărcinată!”, actrița a început să râdă, dezvăluind de ce nu-și propune acest lucru. Ea a spus că s-a descoperit pe sine, că viața nu reprezintă altceva decât o joacă al cărui scop este să fim cât mai mult timp bine dispuși, relaxați și veseli.

 

„Doamne ferește! Nu mai e cazul pentru că în momentul în care te descoperi pe tine din ce în ce mai mult și îți dai seama că viața e o joacă și că trebuie să fim relaxați și veseli, astea sunt cele mai importante lucruri. În momentul în care realizezi profund că veselia și relaxarea sunt elementele principale ale unei vieți frumoase, din acel moment nu mai contează ce se întâmplă în jurul tău”, a spus actrița.

 

Ea a mai mărturisit că aspectul fizic i-a adus mult noroc, inclusiv în dragoste, acesta fiind motivul pentru care a beneficiat de multă răsfățare din partea iubiților ei: „Eu am noroc și femeile frumoase au noroc în dragoste, dar femeile frumoase sunt puțin mai nebune, sunt mai răsfățate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest