Taramara Buciuceanu, ultimele fotografii cu celebra actriţă! Slăbise incredibil de mult!

 
+3 click pentru
galerie

Tamara Buciuceanu a decedat pe data de 15 octombrie. După ce a fost internată la Spitalul Elias, timp de două săptămâni, regretata actriţă a pierdut lupta cu moartea, iar acum atât colegii de breaslă, cât şi cei care au iubit-o şi apreciat-o, doresc să şi-o amintească înt-un mod plăcut.

În urmă cu câteva luni, cea supranumită „Doamna Comediei Româneşti” a primit o distincţie din partea lui Fuego. Cântăreţul i-a înmânat premiul „Drag de România mea". Vara trecută a fost ultima dată când a fost văzută Tamara Buciuceanu, după ce Fuego a postat o serie de imagini cu aceasta, în mediul online, acolo unde toată lumea i-a urat „La mulţi ani”, fără să anticipieze ce urma să se întâmple. După ziua petrecută alături de aceasta, Fuego a postat un mesaj emoţionant în care mărturisea cât de fericit era că a avut ocazia să vorbească cu o asemenea personalitate a teatrului românesc.

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie, stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă. Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!”, spunea Fuego despre Tamara Buciuceanu în luna august.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest