Tare dulce-i împăcarea! Cum a petrecut Ana Maria Mocanu cu iubitul pe care îl părăsise din cauza nepotrivirii de caracter/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Se iubesc ca nebunii! Azi se despart, iar mâine se împacă! Ana Maria Mocanu și iubitul său trăiesc o poveste de dragoste taaaare încurcată. Fosta asistentă TV s-a împăcat cu bărbatul de care zicea că nu este potrivit pentru ea, motiv pentru care s-au și desparțit! Iar pentru că se respectă, împăcarea a venit la pachet cu o mare paranghelie.  

Fosta asistentă TV ne-a povestit în urmă cu ceva timp, cât de îndrăgostită și fericită este ca mai apoi să ne spună că nu mai este. Daar surpriză! S-a îndrăgostit, din nou, de același bărbat, evident.

„Am stat certați trei zile, timp în care el m-a ignorat total, și-a refăcut viața, a fost cu băieții la mare, l-a durut undeva de mine, pe românește. Eu am vrut să plec cu fetele la mare în acest weekend și, la fel, să-l ignor și eu, doar că noi lucrăm la un proiect împreună și datorită proiectului mai vorbeam, la modul... ce facem pe viitor și așa mai departe, vorbeam profesional”, a spus Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

Dar pentru că nu au putut sta departe prea mult unul de celălalt, Ana Maria Mocanu și iubitul său au decis să fie iar protagoniștii unei povești de dragoste. iar dacă vă gândeați că împăcarea a avut loc într-o manieră cât de cât normala, atunci va înșelați.

„Și ne-am certat la telefon cam o oră și apoi mi-a zis că a luat un weekend la un resort de 4 stele în Deltă. A venit la mine, mi-a zis: „într-o oră îți faci bagajul” și am plecat, amândoi! Pentru că nu putem să stăm unul fără altul și pentru că ne iubim! Cam asta este povestea împăcării!”, a mai spus ea pentru Antena Stars.

Au petrecut într-un resort de lux

Imediat după împăcare, cei doi amorezi au petrecut ca la carte, cu fel și fel de preparate și cu peisaje minunate. Iar așa cum era de așteptat, sesiunile de pozat nu au lipsit, iar ca dovadă stau imaginile pe care le-a postat Ana Maria Mocanu pe contul ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest