Tataee de la BUG Mafia a devenit tată pentru a patra oară, după ce s-a mutat definitiv în Barcelona!

 

Tataee de la BUG Mafia a devenit tată pentru a patra oară! Pe numele real, Vlad Irimia, s-a mutat de trei ani în Barcelona, iar viața i s-a schimbat radical!

Tataee de la BUG Mafia nu își mai încape în piele de fericire! El și soția sa au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, în urmă cu doar câteva zile! „În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare, pe data de 28 iunie.

Chiar dacă avea o carieră muzicală de succes în România, artistul de la BUG Mafia a decis să plece din țară pentru un trai mai bun, alături de soția sa și de cei trei copii, în urmă cu trei ani. S-au mutat în Barcelona si au pornit de la zero, iar acum duc viața pe care au visat-o dintotdeauna. În ciuda mutării din țara natală, Vlad Irimia nu a renunțat la muzică și colaborează în continuare cu diferiți artiști din România.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis”, a afirmat Tataee despre mutarea sa în Spania.

„Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, a mai spus Vlad Irimia anul trecut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest