Tatăl cântăreței Sandra N., condamnat la închisoare!

 


Fost primar al comunei argeşene Albeştii de Argeş şi tatăl cunoscutei cântăreţe Sandra N., Ion Năftănăilă a fost condamnat la finalul săptămânii trecute la patru ani de închisoare cu executare de către magistraţii Curţii de Apel Piteşti, sentinţa este definitivă.

Ion Năftănăilă a fost primar la Albeştii de Argeş timp de 13 ani, între 2002 şi 2015, pierzându-şi mandatul după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie, potrivit adevarul.ro

În septembrie 2017, în timp ce era în perioada de supraveghere stabilită de instanţă, Ion Năftănăilă a fost depistat băut la volan, cu o alcoolemie de 0,88 la mie.

Fostul primar a fost condamnat în primăvara acestui an de către Judecătoria Câmpulung Muscel la plata unei amenzi penale de 7.500 lei, numai că procurorii au făcut apel.

Curtea de Apel Piteşti a desfiinţat sentinţa iniţială şi a decis ca fostul edil să fie condamnat la 4 ani de închisoare, urmând să execute condamnarea de trei ani din procesul în care a fost condamnat pentru fapte de corupţie în 2014, precum şi un an de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest