Tatăl Cristinei Spătar, diagnosticat cu aceeași boală din cauza căreia a murit mama artistei: „Cea mai mare lovitură”

 

Cristina Spătar a primit cea mai mare lovitură a vieții sale, când a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu aceeași boală necruțătoare, din cauza căreia a murit mama ei. Sleită de puteri, vedeta a făcut primele declarații despre situația disperată în care se află.

Una dintre cele mai marcante experiențe ale vieții sale a fost moartea mamei. Cristina Spătar a mărturisit că deși nu a conștientizat la momentul acela lovitura primită de pierderea femeii care i-a dat viață, în timp, rănile s-au adâncit și i-au creat traume de care nici în ziua de astăzi nu a scăpat.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente. Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a spus Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni TV.

Tatăl Cristinei Spătar, diagnosticat cu aceeași boală de care a murit mama ei

Deși imediat după moartea mamei sale, Cristina Spătar s-a îndepărtat de tatăl ei, din cauza problemelor cu alcoolul pe care acesta le-a avut, în timp, relația dintre cei doi s-a îmbunătățit și au reluat comunicarea.

Acum când lucrurile păreau că au intrat pe făgaș normal, vedeta a primit o altă lovitură. Tatăl său a fost diagnosticat cu cancer la gât: „Am aflat recent, că tata are cancer la gât”, a mai spus îndurerată Cristina Spătar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest