Tatăl Deliei, în lacrimi! De ce a plâns la botezul nepoatei: ”Le-a plăcut cum m-au văzut! Adică nu era nicio schimbare”

 

Tatăl Deliei, în lacrimi! Ce l-a făcut să plângă la botezul nepoatei? Aflăm dintr-un interviu în exclusivitate cu părintele artistei, despre cele mai mari regrete şi despre motivul pentru care s-a întors acasă!

"Foarte important să crească copilul în dragoste, în iubire şi dragostea şi iubirea să o simtă în familie. Adică lucrurile astea trebuie să fie permanente ca acest copil să crească în atmosferă de dragoste şi să se dezvolte armonios. Fără dragoste, fără iubire, fără răbdare, fără pace în familie. E foarte important să ne creştem copiii în spiritul creştin, cel mai important. Mai mult de a le da nu ştiu ce case sau averi sau a lăsa moştenire. Asta e cea mai frumoasă moştenire, educaţia", a spus tatăl Deliei şi al Oanei, după botezul nepoatei.

Interviu integral, în video de mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate