Tatăl Denisei Răducu s-a cutremurat! Ce a apărut la mormântul ei de Sf. Nicolae

 

Familia Denisei Răducu nu-și poate reveni de când artista s-a stins din viață. De Moș Nicolae, tatăl regretatei cântărețe a mers la mormântul ei și i-a dus dulciurile pe care aceasta le prefera. Dezvăluirile cutremurătoare ale bărbatului.

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, așa cum o știa o țară întreagă, a murit în data de 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani. Regretata artistă a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al apropiaților. Tatăl artistei nu a putut trece nici acum peste pierderea suferită.

Bărbatul merge zilnic la cimitirul din Ștefănești, pentru a-i mai aprinde o lumânare fiicei sale. De Moș Nicolae, acesta a mers și i-a lăsat pe piatra rece câteva dulciuri pe care artista le prefera atunci când era în viață.

În ziua în care fiecare copil primește dulciuri și bunătăți de la Moș Nicoale, tatăl Denisei Răducu a decis să meargă și el la cimitir pentru a-i duce fiicei sale câteva bunătățuri.

Bărbatul își aduce aminte de momentele în care regretata artistă aștepta cu sufletul la gură să vadă ce cadouri primea. Se trezea prima și mergea să descopere dacă a primit vreun dar de la Moș Nicolae.

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: 'Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!' Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!

Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.  Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori',   a declarat Emilian Răducu pentru playtech.ro . 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest