Tatăl Iuliei Vântur, despre relaţia cu Salman Khan! E vorba de interes

 

Secretul bine ascuns al Iuliei Vântur, dat în vileag chiar de tatăl ei! De ce nu l-a prezentat blonda pe Salman Khan familiei? Părintele vedetei a vorbit pentru prima dată despre relaţia lor.

Iulia Vântur e tare misterioasă, ba că e...ba că nu e cu Salman Khan...toată lumea s-a întrebat, dar...noi am aflat cum stau lucrurile între cei doi. Tatăl vedetei a făcut declaraţii exclusive.

"Salman Khan este o persoană care are un nume, nu e de neglijat. Nici pentru Iulia, actorul de la Bollywood nu este de neglijat. Este majoră. E decizia ei. Fiecare își face drumul lui în viață. Problema este ca ei să se înțeleagă. Dacă ei se înțeleg și vor lua o decizie, e decizia lor, mi se pare corect. Eu am 60 de ani. Dacă nu știu engleză, ce să vorbesc? Ne întâlnim ca să ne uităm unul la altul?", a mărturisit tatăl Iuliei Vântur.

Să înţelegem că familia vrea, Iulia ar vrea şi ea... doar Salman Khan o ţine pe jar. "Este treaba mea! Este treaba mea. Nici măcar nu-ţi ştiu numele. De ce ar trebui să-ţi spun ce am să fac? Este familia mea! Când am să mă însor, nu este nevoie să vă spun vouă când mă însor", a mărturisit în trecut Salman Khan.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest