Tatăl Laurei Cosoi a murit din cauza coronavirusului! Actrița este devastată de durere!

 

Tatăl Laurei Cosoi a murit din cauza coronavirusului! Actrița este devastată de durere, după ce părintele ei a fost răpus de COVID-19, în ciuda tuturor eforturilor supraomenești depuse de medici!

Antrenorul Marius Cosoi a trecut în neființă din cauza noului coronavirus! Problemele de sănătate cu care se confrunta părintele Laurei Cosoi s-au complicat din cauza infectării cu COVID-19 și în ciuda eforturilor cadrelor medicale, nu s-a mai putut face nimic.

Tatăl Laurei Cosoi a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național și antrenor de handball și baschet. Marius Cosoi era într-o stare fizică foarte bună, dar suferea de ceva vreme de diabet zaharat, boală care s-a agravat odată cu infectarea cu noul coronavirus.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest