Tatăl lui Abi Talent a fost reținut de autorități

 

Cine este tatăl lui Abi Talent. Tânărul artist face zeci de milioane de vizualizări pe internet. Acesta este pe de o parte ținta ironiilor și totodată, a devenit un model pentru un număr mare de adolescenți. Cu toate astea, nimeni nu știe cine este tatăl lui Abi Talent.

Abi Talent face parte dintr-o familie controversată din Buzău. Întrebat de internauți cine este tatăl său, Abi a postat în urmă cu ceva timp, câteva imagini alătuir de un bărbat despre care spunea că este părintele său. Acesta a vrut să le demonstreze celor care susțineau că tatăl lui este în închisoare, că nu este adevărat. Abi a postat o imagine cu un cioban, care s-a dovedit a fi, de fapt, unchiul său. Suraj Panțic este tatăl lui Abi Talent. Bărbatul se numără printre cei mai cunoscuti interlopi din Buzău, iar de curând a fost reținut pentru fapte de proxenetism. De asemenea, concubina acestuia a fost și ea reținută după ce a înșelat mai multe persoane prin metoda ghicitului. În urma perchezițiilor făcute de polițiștii din Buzău, au fost confiscate mai multe bunuri.

Puțină lume știe că tatăl lui Abi Talent a fost condamant la cinci ani și jumătate de închisoare pentru proxenetism. Acesta a fost încarcerat la penitenciarul din Focșani, dar a fost eliberat condiționat înainte de a ispăși toată pedeapsa. Nici unchiul lui Abi nu este străin de problemele cu legea. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare după o altercație care a avut loc în centrul Buzăului.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, marți, 11 ianuarie, au avut loc cinci percheziții domiciliare, în Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violențe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. Patru persoane au fost reținute, iar unul dintre ei este tatăl manelistului Abi Talent. Una dintre cele două ghicitoare trimise în spatele gratiilor este concubina sa. Poliția Română a transmis că doi bărbați din județul Buzău au desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnire și încurajarea practicării prostituțiie de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obținând foloase materiale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest