Tatăl lui Armin Nicoară, furios după ce nora sa a pierdut inelul de 18.000 de euro: „Eu am fost un copil sărac!”

 

Petrică Nicoară nu a mai suportat și a intrat în direct la Acces Direct pentru a-și manifesta indignarea după ce Claudia Puican a pierdut bijuteria care valorează cât jumătate dintr-o garsonieră.

 

Petrică Nicoară, tatăl lui Armin Nicoară, nu s-a mai putut abține. Vizibil iritat, cântărețul a intervenit în cadrul emisiunii Acces Direct pentru a-și spune păsul. Petrică Nicoară nu înțelege cum băiatul și nora sa gestionează banii și cum a fost posibil ca aceasta din urmă să piardă o bijuterie atât de prețioasă. Practic, Claudia Puican a risipit dintr-o neglijență 18.000 de euro, atât cât valorează inelul de logodnă dăruit de Armin Nicoară.

 

”Le-am spus și le spun încă o dată să-și bage mințile în cap, le-am zis luați-vă mobilă, e treaba lor, nu-și bagă mințile în cap, pe mine nu mă mai interesează, dacă nu vor să mă asculte, treaba lor. Eu i-am zis că de mic am fost un copil sărac. Armin știe foarte bine cât m-am chinuit eu cu mama lui și cât am tras în viața asta. Eu am doi băieți și nurorile aș vrea să fie ca și mama lor, să facă un sacrificiu să știe dacă astăzi cumpără ceva și pe ce dă bani, că ei nu sunt copii de milionari, sunt copii normali, ei își câștigă o pâine, să facă o casă...”, a spus Petrică Nicoară la Acces Direct.

 

Inclusiv Armin Nicoară în cadrul emisiunii s-a arătat deranjat de neglijența femeii cu care și-a propus să facă un cămin. Saxofonistul regretă acum că i-a cumpărat o bijuterie atât de scumpă, care nu a costat nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de euro. Claudia Puican este, de asemenea, iritată pentru că nu-și mai găsește bijuteria valoroasă. Ea a declarat că și-a dat jos inelul atunci când s-a apucat să deretice prin curtea casei părintești, însă nu-și mai aduce aminte unde l-a pus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest