Tatăl lui Connect-R le dă clasă băieților din noua generație! Cum a atras toate privirile la mare/ VIDEO

 

Tatăl lui Connect-R, vedetă pe instagramul artistului! La cei 65 de ani ai lui se ţine mai bine decât alţii la 30. Iar noi avem imaginile în care Connect-R Senior a reușit să atragă toate privirile la mare!

Connect-R a avut parte de o vacanță diferită anul acesta. A renunțat la petrecerile zgomotoase cu prietenii, în detrimentul unui sejur liniștit alături de familie. Artistul a petrecut câteva zile pe litoralul românesc alături de toți cei dragi sufletului său, printre care și cu tatăl său cu care știm că are o relație extrem de specială.

Mândru din cale-afară de părintele său, Connect-R a publicat un filmuleț inedit cu tatăl său! Artistul l-a filmat pe bărbatul în vârstă de 65 de ani când se dă peste cap într-un mare stil, iar asta nu este tot. Tatăl cântărețului a avut și un mesaj pentru fanii artistului, cărora le-a urat toate cele bune.

Ce vis i-a îndeplinit Connect-R tatălui său

Connect-R i-a produs o piesă tatălui său, care a cântat în tinerețe, însă a renunțat atunci când artistul s-a născut și a continuat meseria de tinichigiu.

"Mi-am îndeplinit un vis în prag de 63 de ani. Am cântat în tinerețe. Am renunțat când s-a născut el. Ea a avut o clarviziune în ceea ce privește emanciparea lui. Ea a zis că o să ajungă bine, din instinct matern. Eu îl vedeam să facă o meserie frumoasă, să fie bărbat adevărat. Poate ceva pe auto sau preot. Ar fi fost ceva extraordinar. Eventual un fotbalist de renume, dar nu cred, n-are condiție fizică.", a spus tatăl lui Connect-R, în urmă cu ceva timp la "Răi da' Buni"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest