Tatăl lui Dani Prințul Banatului a murit! Artistul este devastat de durere!

 

Momente cumplite pentru un îndrăgit manelist de la noi! Tatăl lui Dani Prințul Banatului a murit, iar artistul este devastat de durere. Tragedia a fost anunțată chiar de cântăreț prin intermediul unui mesaj sfâșietor.

Dani Prințul Banatului se află în culmea disperării, după ce tatăl său a trecut în neființă. Manelistul a publicat pe contul său de socializare o serie de imagini cu părintele lui, imagini care au venit însoțite de un mesaj dureros.

„Am rămas fără tata 😭😭😭 Dumnezeu sa te ierte tăticul meu bun și drag😭😭😭”, a scris manelistul, lângă prima imagine.

La câteva ore după ce a publicat prima imagine cu tatăl său, în care se putea vedea cu ușurință cât de fericiți erau împreună, Dani Prințul Banatului a postat și cea de-a doua poză în care apărea în fața locului în care părintele său și-a dat ultima suflare, fiind devastat de durere.

„Locul unde tăticul meu scump și drag și-a dat ultima suflare.” a scris Dani Prințul Banatului la cea de-a doua imagine. 

Așa cum era de așteptat, urmăritorii manelistului nu au întârziat cu alinările și i-au transmis mesaj de îmbărbătare și de încurajare. Mai mulți dintre fanii lui Dani Prințul Banatului au dezvaluit că și au trecut prin experiențe similare și că trebuie să fie puternic pentru a putea merge mai departe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest