Tatăl lui Dinu Maxer, internat în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Acum are alte diagnostice”

 

Tatăl lui Dinu Maxer a fost internat în spital, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artistul a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro care este starea actuală a părintelui său, după ce s-a confruntat de mai multe ori cu recidivarea cancerului, de-a lungul timpului.

Dinu Maxer a mărturisit că tatăl său s-a confruntat cu cancerul de mai multe ori, pe parcusul vieții sale, însă a reușit să îl doboare, în cele din urmă. Chiar și așa, problemele de sănătate nu îi sunt deloc străine părintelui artistului, care a fost diagnosticat cu alte afecțiuni, potrivit Spynews.ro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, perioadă în care autoritățile sanitare s-au ocupat de gestionarea crizei, impunând fel și fel de măsuri de siguranță pentru protecția pacienților, internarea mai devreme a tatălui lui Dinu Maxer a fost refuzată de câteva ori, motiv pentru care artistul și soția sa și-au dedicat timp ca să îl îngrijească pe acesta, acasă.

Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță, Dinu Maxer a reușit să îl interneze, într-un final, pe tatăl său, chiar ier, pe data de 15 iunie.

„Cancerul tatălui meu a recidivat și a fost vindecat de-a lungul anilor de mai multe ori. Acum însă, are alte diagnostice și îl tratam acasă pentru că spitalele nu îl primeau. De ieri e internat”, a spus Dinu Maxer pentru Spynews.ro.

Au fost urmăriți de ghinion

Izolarea la domiciliu a familiei Maxer a fost o adevărată peripeție pentru cei doi soți. Dinu Maxer și soția sa s-au confruntat multe probleme, în această perioadă. În urmă cu câteva săptămâni, artistul și-a internat fiul, iar micuța Maya a avut și ea câte probleme la șold.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest