Tatăl lui Irinel Columbeanu salvează averea familiei! Ce face pentru ca fiul lui să nu ajungă la sapă de lemn

 
+2 click pentru
galerie

Seniorul Columbeanu a pornit un război de durată cu băncile pentru averea familiei. Ion Columbeanu încearcă să salveze mai multe terenuri de la executare silită. Interesant este că avocatul care îl ajută în această luptă este partenerul de viaţă al unei foste iubite de-a lui Irinel.

Columbeanu Senior este mână de fier! Bătrânul va trebui să tocească pragul Tribunalului în speranţa că va reuşi să salveze terenurile de la Ciolpani. Următorul termen al procesului este pe 18 mai. Averea s-a dus pe apa sâmbetei atunci când afacerile demarate de Irinel Columbeanu, pentru care luase credite uriaşe garantate cu bunurile lui, au intrat, una câte una, în faliment.

Cea mai mare pagubă i-a adus-o închiderea fabricii de materiale de construcţii de la Târgu Jiu. O altă cauză a dezastrului financiar al milionarului de la Izvorani a fost criza economică. Aşa se face că, datoriile lui Irinel au ajuns la câteva milioane de dolari, iar averea sa a fost scoasă la licitaţie. Ca să nu rămână falit, Irinel a găsit soluţia perfectă. A trecut bunurile rămase pe numele tatălui său, iar lupta s-a mutat pe alt plan.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Jurnalul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest