Tatăl lui Răzvan Botezatu s-a stins din viaţă! "La ultimul control i-au găsit o gaură în cap"

 

Tatăl lui Răzvan Botezatu s-a stins din viaţă astăzi şi vestea i-a uimit pe toţi. Ajuns la căpătâiul tatălui său, Răzvan a transmis un mesaj dureros.

Mitică Botezatu, tatăl prezentatorului emisiunii "Star Matinal" de pe Antena Stars, Răzvan Botezatu, s-a stins din viaţă. Vestea că unul dintre părinţi nu mai este l-a doborât cu totul pe cel care aducea mereu zâmbetul pe buze telespectatorilor. Acesta ar fi încetat din viaţă din cauza problemelor cardiace, fiind găsit fără suflare într-un scaun, acasă. 

"La ultimul control i-au găsit o gaură în cap şi avea probleme şi cu inima. Din păcate, nu prea urma cu stricteţe tratamentul", a spus prezentatorul, scrie spynews.ro.

La câteva ore de la vestea proastă, Răzvan Botezatu a avut puterea să facă un gest emoţionant. De la căpătâiul tatălui său, acesta a postat o fotografie pe Facebook şi a transmis un mesaj dureros: "Tăticuţul meu a plecat azi în Ceruri... E o durere apăsătoare în sufletul meu... Te iubesc tata... Să te odihneşti în pace".

Răzvan Botezatu are 26 de ani şi poate fi văzut de luni până vineri, de la ora 8.30, la Antena Stars, unde prezintă emisiunea "Star Matinal", alături de Rocsana Marcu.

Toate condoleanţele din partea echipei Antena Stars! Suntem alături de colegul nostru.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest