Tatăl lui Ruby, adevărul despre relația cu fiica ei: „Nu spun nimănui că sunt tatăl ei!”/ VIDEO

 

Participarea tatălui lui Ruby la „Chefi la Cuțite” a luat pe toată lumea prin surprindere. Pe lângă preparatul cu care a sperat să îi impresioneze pe chefi, Manuel Grigore a oferit și detalii uluitoare despre relația pe care o are cu fiica lui!

Deși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, nu foarte multă lume cunoaște amănunte despre familia lui Ruby. Cel mai cunoscut membru al familiei sale este bunica ei care a crescut-o și care i-a fost sprijin în cele mai grele momente, după cum chiar ea a dezvăluit.

Tatăl lui Ruby a dezvăluit că avea doar 18 ani atunci când a venit pe lume fiica lui. Potrivit spuselor sale, nașterea artistei a reprezentat un eveniment neplanificat, motiv pentru care a luat tot ce a urmat după „ca pe o joacă”.

„La 16 ani am cunoscut-o pe soția mea. La 17 ani și jumătate am început să stăm împreună. Ai mei au acceptat-o pentru că rămâsese însărcinată cu Claudia, Ruby, cum o știu toți. Să fii tată la 18 ani jumătate nu știu dacă ești...nu ești conștient de ce se întâmplă în jurul tău, nu ești conștient că ai anumite obligații. Aveam frați mai mari, eu eram cel mai mic și a trebuit să mă însor. Eu am luat-o ca o joacă”, a povestit Manuel Grigore, la „Chefi la Cuțite”.

Cât despre care este relația cu Ruby, tatăl artistei a mărturisit că se mândrește tare mult cu faptul că îi este tată și își vorbesc în fiecare zi. Ba mai mult, bărbatul a dezvăluit că nu a vrut să îi spună cântăreței că va participa la show-ul culinar pentru a nu o dezamăgi în caz de nu va lua niciun cuțit

„Cu Claudia mă mândresc în suflet. Verbal nu spun nimănui că sunt tatăl ei, pentru că mi se pare că mă laud cum se laudă alții de mașini. Claudia e copilul meu. (...) Nu știe că sunt aici. Sper să fie o surpriză plăcută”, a mărturisit tatăl lui Ruby.

Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că chefii au fost impresionați de preparatul pregătit de tatăl lui Ruby, trecând mai departe în etapa următoare cu trei cuțite luate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest