Tatăl Mădălinei Manole a făcut stop-cardio respirator! Nu mai are nicio șansă de supraviețuire!

 

Avem informații de ultimă oră despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole! Ion Manole este la un pas de moarte, după ce a făcut stop-cardio respirator. Fratele regretatei artiste ne-a dezvăluit că deja se pregătește de înmormântare!

Cadrele medicale din Spitalul Prahova îi mai dau nicio șansă de supraviețuire tatălui Mădălinei Manole, infectat cu COVID, după ce bărbatul a suferit un stop-cardio respirator, în urma căruia a intrat în comă.

Devastat de durere, fiul lui, Marian, ne-a dezvăluit, că se pregătește deja de înmormântarea tatălui său, după ce medicii spitalului i-au mărturisit că nu mai există nicio șansă să își revină. Alături de el se află soția și copilul, cât și verii care îl vor ajuta cu tot ce ține de ceremonia de adio.

„Mă pregătesc de înmormântare. E în comă și a făcut un stop-cardio respirator și e în comă. Mi s-a spus că nu mai sunt șanse. Să ne pregătim. Azi, în câteva ore sau cel târziu până mâine. Alături de mine este familia mea, dar și verii mei care sunt aici și care mă vor ajuta.

Viața merge înainte. Nu sunt singurul. Sunt o grămadă de oameni care isi pierd părinții și își văd în continuare de viața lor, de familia lor. mergem înainte, asta este.

Este un an destul de păcatos. Nu mă gândeam că o să i se întâmple asta și că ăsta va fi sfârșitul lui, mai ales că își dorea să trăiască pentru a afla adevărul și să înceapă ceva în sensul ăsta. Nu a mai apucat.” ne-a mărturisit Marian Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest