Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă, după ce a fost confirmat cu coronavirus! A fost internat, de urgență!

 

UPDATE: Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole! După ce a fost diagnosticat cu coronavirus, Ion Manole a fost internat, de urgență, în Spitalul Județean din Ploiești. Din fericire, în cele din urmă tatăl celebrei cântăreței a fost intubat la un ventilator mecanic, după ce preț de câteva ore nu existat paturi libere la ATI.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Tatăl Mădălinei Manole se luptă între viață și moarte după ce a fost diagnosticat cu coronavirus! Bărbatul a fost internat în spital, în stare gravă, iar situația este cu atât mai critică încât nu mai sunt paturi libere la ATI!

Tatăl regretatei Mădălina Manole trece printr-un episod de coșmar! Ion Manole se luptă pentru viața lui, după ce a fost infectat cu virusul de temut. Potrivit informațiilor din presă, starea de sănătate a părintelui „Fetei cu părul de foc” s-a înrăutățit abia recent, deși fusese diagnosticat cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

Este internat la ATI

Ion Manole se află în stare gravă, motiv pentru care a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Prahova și trimis la ATI.

Situația este cu atât mai gravă cu cât toate paturile Spitalului din Ploiești sunt ocupate cu alți pacienți. Deși există un loc liber în spitalul din Focșani, fiul lui Ion Manole nu își dorește să îl transfere la un alt   alt spital temându-se că drumul lung l-ar putea costa viața.

Cadrele medicale au dezvăluit că deocamdată starea de sănătate a bărbatului este stabilă, însă dacă nu va fi conectat la un ventilator mecanic cât mai repede, nu vor mai putea face nimic pentru el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest