Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu COVID, este la un pas de moarte: “Aștept din oră în oră vestea proastă”

 

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole este din ce în ce mai gravă, după ce a fost infectat cu COVID-19. Ion Maniole este internat la Terapie Intensivă, în spitalul din Prahova și se zbate între viață și moarte. Fiul lui, Marian, a dezvăluit că așteaptă din moment în moment vestea tragică din partea medicii care îi îngrijesc părintele.

Ion Manole a dezvoltat o formă severă a coronavirusului. Tatăl regretatei cântărețe a fost intubat, neputând respira de unul singur, iar starea lui s-a agravat brusc și mai mult, deși medicii îi dăduseră speranțe fiului său.   

„Îmi spuneau că e bine, că e conștient. Adică comunica cu doctorii. Nu verbal, dar înțelegea tot ce i se spunea. Am înțeles că și tensiunea cu inima erau destul de bune, însă cu plămânii avea probleme.(...) Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv.” a spus Marian Manole pentru Antena Stars.

Ușor resemnat, Marian Manole a mărturisit că așteaptă, din oră în oră, telefonul care îi va da vestea tragică. Fratele Mădălinei Manole deja se gândește la locurile pe la care va trebui să treacă pentru a-i pregăti înmormântarea tatălui.

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir.  Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul.” a mai spus fratele Mădălinei Manole.

Și Marian a fost infectat cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost nevoit să stea în spital timp de două săptămâni. Starea de sănătate a tatălui său s-a agravat în toată această perioadă, pentru că nu a avut pe nimeni care să fi putut avea grijă de el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest